Lusikkaleivät

Lusikkaleivät

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

1 tunti

Lusikkaleivät maistuvat kaikille! Nämä ihanat lusikkaleivät sisältävät herkullista kinuskikastiketta perinteisen hillon sijaan. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 30 kpl

Väliin

  • ½ Dulche de leche-kinuskikastike

Pinnalle:

  • Siro erikoishienoa sokeria

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita lusikkaleipien valmistus kuutioimalla voi kattilaan ja anna sen kiehua miedolla lämmöllä sekoittamatta noin 5 minuuttia, Kun vaahto laskeutuu ja voi ruskistuu, ota pois liedeltä. Voi saa olla reilusti ruskistunutta, älä kuitenkaan polta voita.
2. Mittaa voin joukkoon sokeri ja anna jäähtyä sekoittamatta. Sekoita, kun seos jäähtynyt. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita. Nosta taikina jääkaappiin 15 minuutiksi.
3. Painele taikinaa syväpesäiseen teelusikkaan ja tasoita lusikan pinta kulhon sisäreunaa vasten. Vedä taikina lusikasta kupera puoli ylöspäin suoraan leivinpaperille uunipellin päälle. Paista lusikkaleivät 175 asteessa 10-12 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä.
4. Sekoita kinuskin rakenne tasaiseksi. Kokoa lusikkaleivät levittämällä kinuskia lusikkaleipien toisen puoliskon sileälle pinnalle ja paina toinen puolikas päälle. Pyörittele lopuksi lusikkaleivät hienossa sirosokerissa.

Katso myös nämä