Savuporoleipäsushit

Savuporoleipäsushit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Rae- ja tuorejuusto sekä kylmäsavuporo ovat savuporoleipäsushien herkullinen makukombo.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 kpl

Kylmäsavuporo-raejuusto-levite

  • 100 g kylmäsavuporon paistia
  • 100 g Arla raejuustoa laktoositon
  • 100 g Arla tuorejuustoa maustamaton, laktoositon
  • 50 g hienonnettua sipulia
  • 25 g hienonnettua ruohosipulia
  • 1 oksaa hienonnettua rosmariinia
  • ½ tl suolaa ja mustapippuria myllystä

Savuporoleipäsushit noin 20 palaa

  • 3 viipaletta vaakaleikaatua vaaleaa vuokaleipää
  • 50 g kylmäsavuporon paistia siiviuna

Tee näin:

Tee näin:

KYLMÄSAVUPORO-RAEJUUSTO-LEVIT

Hienonna poronpaisti, sipuli ja yrtit ja sekoita raejuuston ja tuorejuuston kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

SAVUPOROLEIPÄSUSHIT

1. Levitä tuorekelmu bambumaton päälle ja aseta kantattu leipäviipale pitkittäin matolle. Kostuta leipä vedellä tai lihaliemellä ja painele litteäksi.

2. Levitä kylmäsavuporo-raejuustolevitettä koko leivälle. Leikkaa poronpaistista kynän paksuisia siivuja ja aseta pituussuunnassa keskelle leipää.

3. Rullaa nyt leipä bambumaton avulla tiukalle rullalle aivan kuin tekisit perinteisiä makirullia. Kiristä rulla vielä folioon tiukaksi paketiksi ja laita vähintään tunniksi kylmään tekeytymään. (Voi toki nauttia hetikin, mutta lepo helpottaa leikkaamista).

4. Ota rullat kylmästä, poista folio ja kelmu. Pyöräytä rullat esimerkiksi seesaminsiemenissä tai hienonnetuissa yrteissä. Leikkaa rullat kahdeksaan tasakokoiseen palaan. Nauti savuporoleipäsushit heti leikkaamisen jälkeen.

Katso myös nämä