Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat on maistuva alkuruoka monelle aterialle. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Vatkaa crème fraiche kovaksi vaahdoksi. Silppua katkaravut. Sekoita katkaravut, sitruunankuoriraaste, tillisilppu ja kumina crème fraichen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja puolita kananmunat. Poista keltuaiset ja sekoita 2/3 keltuaisista crème fraichen joukkoon. Täytä valkuaiset katkaraputäytteellä ja murenna loput keltuaisista koristeeksi pinnalle. Viimeistele tillillä.
Valmis!

Ainekset

150 g
Kuorittuja katkarapuja, noin 250 g kuorellisia
100 g
Sitruunan raastettu kuori
½
Kuminansiemeniä
1 tl
Tilliä silputtuna
2 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Kananmunia kovaksi keitettynä
6
Lisää herkullisia ideoita
Parsarisotto
35 minuuttia
Parsarisotto
(24)