Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat on maistuva alkuruoka moneen tilanteeseen.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat on maistuva alkuruoka moneen tilanteeseen.

Annoslukumäärä
  • 150 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • 100 g kuorittuja katkarapuja, noin 250 g kuorellisia
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 tl kuminaa
  • 2 rkl tilliä silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 6 kananmunaa kovaksi keitettynä

Ohjeet

Vatkaa crème fraiche kovaksi vaahdoksi. Silppua katkaravut. Sekoita katkaravut, sitruunankuoriraaste, tillisilppu ja kumina crème fraichen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja puolita kananmunat. Poista keltuaiset ja sekoita 2/3 keltuaisista crème fraichen joukkoon. Täytä valkuaiset katkaraputäytteellä ja murenna loput keltuaisista koristeeksi pinnalle. Viimeistele tillillä.

Suositellut tuotteet