Katkaraputäytteiset kananmunat

Katkaraputäytteiset kananmunat

Arvioi

(0)

Katkaraputäytteiset kananmunat on maistuva alkuruoka moneen tilanteeseen.

Ainekset

Annokset
  • 150 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 100 g kuorittuja katkarapuja, noin 250 g kuorellisia
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 1 tl kuminaa
  • 2 rkl tilliä silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 6 kananmunaa kovaksi keitettynä

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa crème fraiche kovaksi vaahdoksi. Silppua katkaravut. Sekoita katkaravut, sitruunankuoriraaste, tillisilppu ja kumina crème fraichen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja puolita kananmunat. Poista keltuaiset ja sekoita 2/3 keltuaisista crème fraichen joukkoon. Täytä valkuaiset katkaraputäytteellä ja murenna loput keltuaisista koristeeksi pinnalle. Viimeistele tillillä.