Suolaiset juustokakkumuffinit

Suolaiset juustokakkumuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

55 minuuttia

Suolaiset juustokakkumuffinit ovat herkullisia tarjottavia uuden vuoden yöpalaksi tai juhliin. Tarjoile sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Pohja:

Täyte:

Viimeistelyyn:

  • ruohosipulia

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita juustokakkumuffinit kuumentamalla uuni 175 asteiseksi. Sulata voi kattilassa. Murskaa keksit ja sekoita yhdessä sulatetun voin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele keksi-voiseos muffinivuokien pohjalle.
2. Vatkaa kananmunat ja tuorejuusto keskenään ja sekoita lopuksi joukkoon jogurtti. Kaada seos muffinivuokiin keksipohjan päälle.
3. Paista juustokakkumuffinit uunissa noin 45 minuuttia, kunnes täyte on kypsää ja saanut kauniin ruskean pinnan. Anna muffinien jäähtyä hieman ja viimeistele juustokakkumuffinit ennen tarjoilua silputulla ruohosipulilla.

Lisää herkullisia ideoita