Pääsiäisenä kuuluu herkutella

Pääsiäisleivonnaiset

Herkulliset pääsiäisleivonnaiset saavat raikkaan makunsa rahkasta ja hedelmistä. Tutustu ihaniin resepteihin!

Ihanat pääsiäisleivonnaiset kuuluvat olennaisesti pääsiäisen juhlintaan. Perinteisten mämmin ja pashan lisäksi pääsiäisenä maistuvat erityisesti raikkaat rahkaleivonnaiset.

Raikkaat piirakat maistuvat pääsiäisenä

Suosituimmat pääsiäisleivonnaiset ovat yleensä makeita piirakoita, joiden täytteissä maistuu rahka ja sitruuna. Klassikot kuten mehevä rahkapiirakka ja superhelppo vain kolmen raaka-aineen persikkarahkapiirakka pitävät paikkansa leivotuimpien pääsiäisreseptien joukossa vuodesta toiseen. Hurmaavan sitruuna-marenkipiirakan täyte on täydellinen yhdistelmä makeaa ja hapanta ja koko ihanuuden kruunaa kevyesti päälle pursotettu marenki.

Persikkarahkapiirakka

Pääsiäisen uudet herkut

Perinteiset pääsiäisleivonnaiset ovat saaneet kilpailijoita uudenlaisista makeista herkuista, jotka eivät ole niin perinteikkäitä, mutta sitäkin herkullisempia. Mehevät pääsiäismuffinssit hehkuvat pääsiäisen pastelliväreissä ja koristeeksi sopivat pienet pääsiäissuklaat. Jos haluat säväyttää vieraitasi, leivo juhlapöytään upea pääsiäiskakku suklaahöyhenillä, joka saa makua raikkaasta persikka-passion leivontarahkasta ja näyttävyyttä värikkäistä suklaahöyhenistä.

Pääsiäiskakku

Juustokakut ovat juhlapöytien kestosuosikki läpi vuoden ja sopivat tarjolle myös pääsiäisenä. Kokeile esimerkiksi raikasta mangojuustokakkua tai hurmaavaa valkosuklaajuustokakkua. Koristele pääsiäisen juustokakut värikkäillä hedelmillä ja pääsiäiskarkeilla.

Mämmi sopii myös pääsiäisleivontaan

Mikset tarjoaisi tänä vuonna mämmiä hieman eri muodossa? Tämä perinteinen pääsiäisherkkua sopii täydellisesti myös pääsiäisleivontaan. Korvaa perinteisen kääretortun hillo mämmillä ja näin syntyy mehevä mämmikääretorttu tai kokeile pääsiäisen trendikkäimpiä leivonnaisia eli mämmimuffinsseja.

Valitse alta suosikkisi!