Valkosuklaa-sitruunamousse

Valkosuklaa-sitruunamousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(14)

Tämä raikkaan sitruunainen valkosuklaamousse on mukavan helppo ja maukas jälkiruoka.

Ainekset

Annokset
  • 2½ dl Arla kuohukermaa
  • 150 g valkosuklaata
  • 1 kananmuna
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 dl Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • ½ dl paahdettuja hienonnettuja manteleita
  • 2 dl tuoreita vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kerma. Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa muna ja lisää joukkoon valkosuklaa, sitruunankuori ja mehu samalla koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon rahka ja lopuksi kermavaahto. Lusikoi mousse laseihin tai jälkiruokakulhoihin. Anna seistä jääkaapissa noin 1 tunti ennen tarjoilua. Koristele annokset mantelirouheella ja vadelmilla.