Suklaa-kinuskipiirakka

Suklaa-kinuskipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(84)

Tämä ihana merisuolahiutaleilla viimeistelty suklaa-kinuskipiirakka maistuu kaikille makean ystäville. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Piirakkataikina

Täyte

  • 1 vaniljatanko
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1½ dl vaaleaa siirappia
  • 300 g maitosuklaata
  • 100 g tummaa suklaata

Koristeluun

  • ½ tl merisuolahiutaleita

Tee näin:

Tee näin:

Piirakkataikina

Sekoita voi, jauhot, tomusokeri, kaakao ja suola monitoimikoneessa. Lisää keltuaiset ja työstä taikinaksi. Painele piirakkataikina vuokaan, ø 24-25 cm, jossa on irrotettava vanne. Anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 200 °C. Paista piirakkapohjaa uunin keskiosassa 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Täyte

Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi pois siemenet. Kiehauta kerman kanssa vaniljatanko, siemenet ja siirappi. Poista vaniljatanko. Murra suklaa paloiksi ja sekoita kermaan, kunnes seos on tasainen ja suklaa sulanut kokonaan. Kaada seos pohjan päälle. Anna seistä jääkaapissa vähintään 5 tuntia. Ripottele piirakan päälle hiukan merisuolahiutaleita ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita