Mangorahkapiirakka

Mangorahkapiirakka

1 tunti
Vain 3 raaka-aineen mangorahkapiirakka on helppo ja nopea valmistaa. Piirakka saa raikkaan makunsa mangorahkasta. Tutustu herkulliseen reseptiin!

Tee näin:

Mangorahkapiirakka
  • Kuumenna uuni 140 asteeseen.
  • Mangorahkapiirakka valmistetaan irtopohjapiirakkavuoalla, jonka halkaisija on n. 24 cm. Leikkaa pohjan muotoinen pala leivinpaperia ja voitele vuoan reuna.
  • Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille.
  • Notkista rahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta.
  • Paista mangorahkapiirakka uunin keskitasolla 30 minuuttia.
  • Käännä uuni pois päältä ja jätä mangorahkapiirakka jälkilämpöön 10 minuutiksi. Jätä mangorahkapiirakka jäähtymään huoneenlämpöiseksi ja siirrä sitten jääkaappiin tekeytymään yön yli.
  • Siirrä valmis mangorahkapiirakka tarjoilulautaselle. Nauti!
Valmis!

Ainekset

Mangorahkapiirakka
Digestive-keksejä
200 g
100 g
800 g
Lisää herkullisia ideoita
Rahkatorttu
1 tunti
Rahkatorttu
(19)
Mangojuustokakku
60+ min
Mangojuustokakku
(328)