Persikkarahkapiirakka

Persikkarahkapiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(15)

1 tunti

Vain 3 raaka-aineen persikkarahkapiirakka on helppo ja nopea valmistaa. Piirakka saa raikkaan makunsa persikka-passionrahkasta. Tutustu herkulliseen reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Kuumenna uuni 140 asteeseen. Persikkarahkapiirakka valmistetaan irtopohjapiirakkavuoalla, jonka halkaisija on n. 24 cm. Leikkaa pohjan muotoinen pala leivinpaperia ja voitele vuoan reuna.
2. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Notkista rahka kulhossa ja kaada vuokaan. Tasoita pinta. Paista piirakkaa uunin keskitasolla 30 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä Persikkarahkapiirakka jälkilämpöön 10 minuutiksi.
3. Anna persikkarahkapiirakan jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä jääkaappiin tekeytymään yön yli. Siirrä valmis piirakka tarjoilulautaselle.

Katso myös nämä