Sitruunamuffinit

Sitruunamuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

30 minuuttia

Pehmeät sitruunamuffinit ovat kauniita tarjottavia, jotka valmistuvat helposti. Sitruunamuffinit ovat parhaimmillaan tuoreina. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Muffinit

Pinnalle

  • ¾ dl Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 ison sitruunan raastettu kuori
  • 3 rkl lemon curdia

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita sitruunamuffinien valmistus sekoittamalla kuivat aineet keskenään.
2. Riko toiseen kulhoon munat, vatkaa rakenne rikki ja sekoita joukkoon jogurtti ja sulatettu voi. Raasta munaseoksen joukkoon sitruunaraaste ja sitruunan mehu. Lisää kuivat aineet kevyesti sekoittaen munaseokseen.
3. Levitä muffinivuoat uuninpellille ja täytä niistä noin ¼ tilavuudesta. Lisää jokaiseen vuokaan teelusikallinen lemon curdia. Lisää sitten loppu taikina vuokiin. Paista sitruunamuffinit 15 minuutin ajan 200 asteessa. Jäähdytä.
4. Jauha monitoimikoneessa keskenään sokeri ja raastettu sitruunankuori. Kumoa seos lautaselle. Voitele sitruunamuffinit lemon curdilla ja kasta sitruunasokeriseokseen. Tarjoa sitruunamuffinit heti.

Lisää herkullisia ideoita