Cupcake-kuorrutus

Cupcake-kuorrutus

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(60)

Tämä cupcakes-leivoksien kuorrutukseen sopiva vaniljainen cupcake-kuorrutus koostuu pehmeästä tuorejuustosta, aidosta voista ja tomusokerista - simppeliä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella tai yleiskoneessa keskinopeudella kuohkeaksi ja sileäksi massaksi. Lisää tomusokeri pienissä osissa joukkoon, vatkaa. Lisää lopuksi vaniljauute (ja halutessasi elintarvikeväri, voi myös jättää pois) ja sekoita kunnes seos on täysin tasaista.

Tarkista koostumus: voit lisätä pienen tilkan vettä tai hieman lisää tomusokeria jos haluat löysemmän tai jämäkämmän kuorrutteen. Pursottaessa kuorrutteen pitäisi olla melko jämäkkää.

Nostele valmis kuorrute pursotinpussiin ja laita pussi hetkeksi aikaa jääkaappiin viilenemään. Pursota sitten kuorrutus jäähtyneiden cupcake-leivosten päälle. Voit levittää kuorrutteen myös esim. lastan tai lusikan avulla. Ohjeella kuorruttaa noin 16-20 isoa cupcakea.

Vinkki

Tämä kuorrute säilyy jääkaapissa 2-3 päivää. Ota kuorrute ajoissa huoneenlämpöön ennen kuorrutusta ja sekoita se uudelleen tasaiseksi ja notkeaksi.

Katso myös nämä