Mustikkajäätelökakku

Mustikkajäätelökakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(17)

Tämä mustikkajäätelökakku valmistetaan jäätelön sijaan rahkasta ja raikkaista mustikoista. Makeutta kakku saa valkosuklaasta ja rapeutta keksipohjasta.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 6 annosta

Ainekset

  • 200 g Domino-keksejä tai muita täytekeksejä
  • rypsiöljyä
  • 100 g valkosuklaata
  • 3 dl mustikoita
  • 3 prk Arla Keittiö mustikka-vaniljarahkaa (à 200 g)

Tee näin:

Tee näin:

Vuoraa suorakaiteen (noin 20x10 cm) muotoinen vuoka tai pieni pyöreä irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja lisää joukkoon rypsiöljy. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Levitä keksimuruseos vuoan pohjalle. Levitä pohjan päälle Arla Keittiö mustikka-vaniljarahka. Ripota päälle 2 ½ dl mustikoita. Jätä loput mustikat koristeluun. Valuta mustikoiden päälle sula valkosuklaa ristiin rastiin. Viimeistele koko komeus lopuilla mustikoilla. Pakasta jäätelökakkua vähintään 6 tuntia. Nosta kakku huoneenlämpöön 15–20 minuuttia ennen tarjoilua. Leikkaa annospaloiksi.