&w=1680&h=750&scale=both&ak=814e15de&hm=0cf45392)
Helppo jäätelökakku
60+ min
Tämä helppo jäätelökakku on kaunis ja marjaisa kesäjälkiruoka, joka piristää täydellisesti kuumana kesäpäivänä. Kokeile reseptiä!
Ainekset
Annokset
Pohja
- 6 Digestive-keksiä
-
25 g Arla voita
Jäätelö
- 250 g jäisiä marjoja, esim. mansikoita
- ½ dl tomusokeria
-
2 dl Arla Lempi kreikkalaista jogurttia
- 2 rkl hilloa, esim. kuningatarhilloa
Koristeluun
- tuoreita marjoja, esim. mansikoita
- tuoretta minttua
Lisää herkullisia ideoita
Tee näin:
Tee näin:
1. Aloita helpon jäätelökakun valmistus murskaamalla Digestive-keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita keksinmurut voin kanssa. Painele keksimassa irtopohjavuoan pohjalle, jonka halkaisija on noin 24 cm.
2. Sekoita helppoa jäätelökakkua varten jäiset marjat, tomusokeri ja jogurtti tehosekoittimessa. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Lisää lusikalla hilloa ympäri jäätelökakun pintaa ja levitä sitä hiukan lusikalla.
3. Laita helppo jäätelökakku pakastimeen noin 1 tunniksi. Ota helppo jäätelökakku hetki ennen tarjoilua ulos pakastimesta ja koristele helppo jäätelökakku tuoreilla marjoilla ja mintun lehdillä.
4. Helppo jäätelökakku sopii tarjottavaksi niin jäisenä, kuin hieman sulaneenakin.