Mangokääretorttu

Mangokääretorttu

Arvioi

(7)

Suklainen mangokääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta – ja sitä paitsi helppo valmistaa. Rahkatäyte tekee mangokääretortusta mehevän ja helposti leikattavan. Tästä ei kääretortturesepti parane! Katso myös herkullinen suklaakääretorttu: http://www.arla.fi/reseptit/suklaakaaretorttu/

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • ¾ dl perunajauhoja
  • 1 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta

Täyte

  • 3 prk Arla Keittiö Mangorahkaa

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä. Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.