Mangokääretorttu

Mangokääretorttu

Suklainen mangokääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta – ja sitä paitsi helppo valmistaa. Rahkatäyte tekee mangokääretortusta mehevän ja helposti leikattavan. Tästä ei kääretortturesepti parane! Katso myös herkullinen suklaakääretorttu: http://www.arla.fi/reseptit/suklaakaaretorttu/
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Mangokääretorttu

Suklainen mangokääretorttu on raikas versio perinteisestä unelmatortusta – ja sitä paitsi helppo valmistaa. Rahkatäyte tekee mangokääretortusta mehevän ja helposti leikattavan. Tästä ei kääretortturesepti parane! Katso myös herkullinen suklaakääretorttu: http://www.arla.fi/reseptit/suklaakaaretorttu/

Reseptistä valmistuu 15 palaa

Pohja

  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • ¾ dl perunajauhoja
  • 1 dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta

Täyte

  • 3 prk Arla Keittiö Mangorahkaa

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, perunajauhot, levinjauhe ja kaakao keskenään, lisää ne siivilän läpi munavaahtoon varovaisesti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattulle uunipelille. Paista 200°C noin 8-10 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille, anna hiukan jäätyä. Levitä mangorahka levylle, ei aivan reunoille asti. Kääri torttu leivipaperia hyväksikäyttäen.