Pasha

Pasha

20 minuuttia
Pasha kruunaa pääsiäisen! Tämä pääsiäisen ehdoton suosikkijälkiruoka, maistuu vaniljalta ja limeltä. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Pasha
  • Aloita valmistamaan pasha vatkaamalla kerma vaahdoksi.
  • Vaahdota toisessa kulhossa pehmeä voi ja sokeri. Lisää joukkoon mausteet, rahka, keltuainen ja kermavaahto.
  • Voit käyttää pashamuottina kahvisuodatinta. Vuoraa se suodatinpaperilla ja kaada pasha siihen.
  • Peitä pasha kelmulla ja laita kahvinsuodatin toisen astian sisälle valumaan. Nosta astiat jääkaappiin yön ajaksi.
  • Seuraavana päivänä kumoa pasha lautaselle ja poista suodatinpaperi.
  • Koristele valmis pasha esimerkiksi hedelmäviipaleilla.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Ainekset

Pasha
200 g
75 g
Sokeria
1 dl
Keltuainen
1
2 dl
Vaniljasokeria
1 tl
Limen raastettu kuori
1
Limen mehu
1
Mantelirouhetta
2 rkl
Korintteja
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Mango-pavlova
60+ min
Mango-pavlova
(29)