Pasha

Pasha

Arvioi

(15)

Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa! Venäjältä alunperin kotoisin oleva pasha on pääsiäisen ehdoton suosikkijälkiruoka.

Ainekset

Annokset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kerma vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa pehmeä voi ja sokeri. Lisää joukkoon mausteet, rahka, keltuainen ja kermavaahto. Voit käyttää pashamuottina kahvisuodatinta. Vuoraa se suodatinpaperilla ja kaada pashaseos siihen. Peitä kelmulla ja laita valumaan toiseen astiaan. Nosta astiat jääkaappiin yön ajaksi. Seuraavana päivänä kumoa pasha lautaselle ja poista suodatinpaperi. Koristele esimerkiksi hedelmäviipaleilla.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.