Mangopasha

Mangopasha

Mangorahka antaa perinteiselle Pashalle uuden pirteän maun.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Mangopasha

Mangorahka antaa perinteiselle Pashalle uuden pirteän maun.

  • 1 prk Arla Keittiö Mangorahkaa
  • 50 g Arla Meijerivoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl Arla Laktoositon kuohukermaa
  • sitruunamehua
  • 2 rkl rusinoita
  • 1 kuivattua mangoa
  • 1 rkl mantelirouhetta

Ohjeet

Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma. Lisää voivaahtoon mangorahka, kuivatut hedelmät, mantelirouhe ja sitruunan mehua ja viimeiseksi vaahdotettu kerma. Tarkista maku. Kaada pasha sideharsolla vuorattuun pasha muottiin tai siivilään. Anna valua jääkaapissa yön yli jääkaapissa.

Suositellut tuotteet