Mangopasha

Mangopasha

Arvioi

(7)

Mangorahka antaa perinteiselle Pashalle uuden pirteän maun.

Ainekset

  • 1 prk Arla Keittiö Mangorahkaa
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl Arla Laktoositon kuohukermaa
  • sitruunamehua
  • 2 rkl rusinoita
  • 1 kuivattua mangoa
  • 1 rkl mantelirouhetta

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma. Lisää voivaahtoon mangorahka, kuivatut hedelmät, mantelirouhe ja sitruunan mehua ja viimeiseksi vaahdotettu kerma. Tarkista maku. Kaada pasha sideharsolla vuorattuun pasha muottiin tai siivilään. Anna valua jääkaapissa yön yli jääkaapissa.