Helppo pasha

Helppo pasha

Arvioi

(38)

Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa! Perinteisesti pashaa täytyy valuttaa harsomuotissa yön yli, mutta tämä pasha on heti valmista tarjoiltavaksi.

Ainekset

Annokset

Koristeluun

  • tummaan suklaaseen kastettuja ananaskirsikoita
  • paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen. Koristele pasha-annokset tummaan suklaaseen kastettujen ananaskirsikoiden ja paahdettujen mantelilastujen kera.