Helppo pasha

Helppo pasha

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(41)

Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa! Perinteisesti pashaa täytyy valuttaa harsomuotissa yön yli, mutta tämä pasha on heti valmista tarjoiltavaksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Koristeluun

  • tummaan suklaaseen kastettuja ananaskirsikoita
  • paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen. Koristele pasha-annokset tummaan suklaaseen kastettujen ananaskirsikoiden ja paahdettujen mantelilastujen kera.