Helppo pasha

Helppo pasha

Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa! Perinteisesti pashaa täytyy valuttaa harsomuotissa yön yli, mutta tämä pasha on heti valmista tarjoiltavaksi.
Arvioi (17)

Minun arvosanani

Helppo pasha

Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pashaa! Perinteisesti pashaa täytyy valuttaa harsomuotissa yön yli, mutta tämä pasha on heti valmista tarjoiltavaksi.

Annoslukumäärä

Koristeluun

  • tummaan suklaaseen kastettuja ananaskirsikoita
  • paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

Ohjeet

Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen. Koristele pasha-annokset tummaan suklaaseen kastettujen ananaskirsikoiden ja paahdettujen mantelilastujen kera.

Suositellut tuotteet