Helppo pasha

Helppo pasha

Helppo pasha syntyy nopeasti eikä vaadi yön yli valuttamista jääkaapissa. Kokeile pääsiäisen jälkiruokana kevyempää helppoa pashaa.

Tee näin:

  • Aloita helpon pashan valmistus sekoittamalla kulhossa rahka ja sitruunamehu.
  • Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi. Lisää hedelmät ja mantelirouheen maitorahkaseokseen ja sekoita.
  • Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.
  • Koristele helppo pasha paahdetuilla mantelilastuilla ja tummaan suklaaseen kastetuilla ananaskirsikoilla.
Valmis!

Ainekset

250 g
2 dl
Sitruunamehua
2 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Sokeria
1 rkl
Rusinoita
½ dl
Mantelirouhetta
½ dl
Kuivattua papaijaa
1 rkl
Kuivattua ananasta
1 rkl
Sukaattia
1 rkl
Koristeluun
Tummaan suklaaseen kastettuja ananaskirsikoita
Paahdettuja mantelilastuja (halutessa)
Lisää herkullisia ideoita
Pasha
20 minuuttia
Pasha
(19)