Suklaafondue

Suklaafondue

Suklaafondue on täydellinen jälkiruoka ystävien kanssa seuruteluun, jossa jokainen voi dipata lempihedelmiä tai -marjoja lämpimään suklaaseen.

Tee näin:

  • Hienonna suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Lisää voi ja kerma sulaneeseen suklaaseen. Kuori ja pilko hedelmät annospaloiksi ja asettele tarjolle vadille. Poista mansikoiden kannat. Lisää mansikat ja vaahtokarkit vadille. Kaada pähkinärouhe omaan astiaan tarjolle. Dippaile hedelmiä, mansikoita ja vaahtokarkkeja suklaaseen ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Maitosuklaata
200 g
50 g
½ dl
Lisäksi
Banaania
Minivaahtokarkkia
Mansikoita
Ananas
Rouhittua pähkinäsekoitusta
Lisää herkullisia ideoita