Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku saa makunsa kardemummasta. Pannukakku on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä. Tarjoile luumusoseen kera.
Arvioi (8)

Minun arvosanani

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku saa makunsa kardemummasta. Pannukakku on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä. Tarjoile luumusoseen kera.

Luumusose

Ohjeet

Kuumenna maito kattilassa. Lisää mannaryynit koko ajan sekoittaen ja keitä miedolla lämmöllä noin 4 minuuttia kunnes puuro sakenee. Jäähdytä. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Lisää puuron joukkoon vehnäjauho, suola ja kardemumma. Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi ja lisää taikinaan. Kaada taikina uunivuokaan ja paista uunin alaosassa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä. Paloittele luumut ja keitä vedessä noin 10 minuuttia. Lisää sokeri ja keitä vielä 5 minuuttia. Suurusta sose vesitilkkaan sekoitetulla perunajauholla ja anna jäähtyä. Tarjoa pannukakku luumusoseen ja kermavaahdon kera.

Vinkit

Saadaksesi pellillisen perinteistä, ihanan kuohkeaa pannukakkua, kokeile valmistaa maailman paras pannukakku!

Suositellut tuotteet