Tuplaamalla ohjeen saat pellillisen piirakkaa 50 cm leveään uuniin.
Jos haluat saada jatkettua sitruunaista makua aikuiseen malliin, voit liottaa rusinoita tunnin verran limoncello-liköörissä.
Tämän reseptin on luonut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa
|
2½ dl |
---|---|
Ps kuivahiiva
|
1 |
Sokeria
|
0,7 dl |
Kardemummaa
|
1 rkl |
Kananmuna
|
½ |
Suolaa
|
½ tl |
Vehnäjauhoja
|
6½ dl |
75 g |
250 g | |
1 dl | |
Pientä kananmunia
|
2 |
Rusinoita
|
1½ dl |
Luomu sitruunankuori raastettu
|
1 |
Sokeria
|
1½ dl |
Vaniljasokeria
|
0,25 tl jauhettua vaniljaa TAI 1 tl |
Kananmuna
|
½ |
---|