Lahjaksi tai omaksi iloksi!

Joulukarkit

Valmista joulukarkit tänä vuonna itse! Itse tehdyt joulukarkit ovat myös toivottu joulu- tai pikkujoululahja. Katso herkulliset reseptit!

Joulukarkit sopivat täydellisesti joulun herkutteluhetkiin. Kun valmistat joulukarkit itse, saat niihin juuri sinun ja läheistesi suosikkimakuja. Reseptejä löytyy jokaiseen makuun ja osaamistasoon aina helpoista lasten kanssa tehtävistä makeisista haastavimpiin jouluherkkuihin.

Helpot joulusuklaamakeiset ja suklaiset rocky road -joulukarkit valmistuvat vain sekoittamalla ainekset keskenään, joten nämä on helppo pyöräyttää vaikka yhdessä lasten kanssa. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana - käytä esimerkiksi kookoshiutaleita, strösseleitä ja pähkinöitä.

Sitruuna-valkosuklaafudge vaatii hieman enemmän kärsivällisyyttä, mutta on vaivansa arvoinen. Täyteläinen cookie-fudge on todellisen herkuttelijan valinta. Fudgen valmistuksessa apuna kannattaa käyttää leivontaan soveltuvaa lämpömittaria.

Joulukarkit_cookie-fudge

Itse tehdyt joulukarkit ilahduttavat myös lahjana. Kääräise esimerkiksi appelsiini-merisuola-suklaatryffelit pakettiin ystävälle, jolla on jo kaikkea. Herkullinen itse tehty suklaalevy on näyttävä lahja sellofaaniin käärittynä ja koristeiden suhteen vain mielikuvitus on rajana. Katso herkulliset reseptimme alta ja valitse suosikkisi!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat