Kardemumma-suklaatryffelit

Kardemumma-suklaatryffelit

Kardemumma-suklaatryffelit ovat suussa sulava herkku.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Kardemumma-suklaatryffelit

Kardemumma-suklaatryffelit ovat suussa sulava herkku.

Reseptistä valmistuu 40 kpl

Koristeluun

  • ¾ dl tummaa kaakaojauhetta
  • tomusokeria

Ohjeet

Kiehauta kerma ja voi kasarissa. Paloittele suklaa. Lisää kasariin suklaa, fariinisokeri, vaniljasokeri, kardemumma ja pikakahvijauhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä ja pane jääkaappiin viilenemään noin 1 1/2 tunniksi. Pyörittele tryffelitaikina soikeiksi tai pyöreiksi tryffeleiksi. Pyörittele tryffelit kaakaossa. Säilytä suklaatryffelit jääkaapissa. Kun otat tryffelit tarjolle, koristele tomusokerilla. Voit korvata kardemumman ja kahvijauheen esim. seuraavilla mausteilla: 2-3 tippaa piparminttuöljyä, 2 rkl konjakkia tai likööriä tai 1 tl raastettua appelsiininkuorta.

Suositellut tuotteet