Kardemumma-suklaatryffelit

Kardemumma-suklaatryffelit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Kardemumma-suklaatryffelit ovat suussa sulava herkku.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 40 kpl

Koristeluun

  • ¾ dl tummaa kaakaojauhetta

Tee näin:

Tee näin:

1. Kiehauta kerma ja voi kasarissa.
2. Paloittele suklaa. Lisää kasariin suklaa, fariinisokeri, vaniljasokeri, kardemumma ja pikakahvijauhe. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä ja pane jääkaappiin viilenemään noin 1 1/2 tunniksi.
3. Pyörittele tryffelitaikina pyöreiksi tryffeleiksi. Pyörittele sitten tryffelit kaakaossa. Säilytä suklaatryffelit jääkaapissa.

Vinkki

Voit korvata kardemumman ja kahvijauheen esim. seuraavilla mausteilla: 2-3 tippaa piparminttuöljyä, 2 rkl konjakkia tai likööriä tai 1 tl raastettua appelsiininkuorta.

Lisää herkullisia ideoita