Kermakaramelli

Kermakaramelli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Nämä herkulliset kermakaramellit vievät kielen mennessään. Valmista juhlilla tarjoiltavaksi tai ihan vain omaksi herkuksi arkeen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 96 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Aseta leivinpaperiarkki syvään vuokaan, joka on noin 15x20 cm kooltaan. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa ja sekoita joukkoon kerma , sokeri ja siirappi. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Keitä keskilämpötilassa kunnes seos on 124 C . Kaada taikina muottiin ja ripottele suola pinnalle. Anna tekeytyä, mieluiten huoneenlämpötilassa yön yli. Leikkaa paloiksi.

Vinkki

Vinkki! Kermakaramellit voidaan kastaa sulatetussa tummassa suklaassa.

Lisää herkullisia ideoita