Itse tehty suklaalevy

Itse tehty suklaalevy

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

20 minuuttia

Itse tehty suklaalevy on kaunis ja maistuva lahja. Lisäksi itse tehty suklaalevy on helppo valmistaa. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 palaa

  • 150 g tummaa suklaata
  • 50 g valkoista suklaata
  • ½ dl Arla Laktoositonta vispikermaa Laktoositonta Vispikermaa Suomesta (UHT)
  • ½ rkl glukoosisiirappia
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita
  • ½ dl karkeasti pilkottuja pähkinöitä esim. manteleita ja pekaanipähkinöitä
  • 3 rkl kurpitsansiemeniä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita itse tehty suklaalevy hienontamalla tumma suklaa. Siirrä suklaa kulhoon ja sulata mikrossa tai vesihauteessa.
2. Keitä kerma ja glukoosisiirappi kattilassa. Kaada kerma-glukoosisiirappiseos sulatetun suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi.
3. Pilko valkosuklaa ja sulata mikrossa tai vesihauteessa.
4. Kaada tumma suklaa vuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi, kooltaan n.15x20cm. Valuta valkoista suklaata tumman päälle.
5. Marmoroi suklaalevyn pinta haarukan avulla sekoittamalla hieman valkosuklaata tumman joukkoon.
6. Koristele itse tehty suklaalevy ripottelemalla suklaan päälle esimerkiksi kuivattuja karpaloita, pähkinöitä ja siemeniä.
7. Anna itse tehty suklaalevyn jähmettyä jääkaapissa.
8. Ota itse tehty suklaalevy jääkaapista ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.

Lisää herkullisia ideoita