Joulu maistuu makealta!

Joulun jälkiruoat

Jouluaterian kruunaavat ihanat joulun jälkiruoat, jotka tuovat hymyn huulille. Raskaan aterian jälkeen maistuvat erityisesti raikkaat jäädykkeet ja ilmavat mousset. Kokosimme yhteen maistuvimmat joulun jälkiruoat ja niiden helpot reseptit!

Raikkaat jäädykkeet maistuvat joulupöydän antimien päätteeksi. Kokeile esimerkiksi piparkakku- tai puolukkajäädykettä. Ilmava piparkakkurahkamousse rommirusinoilla on vaivaton herkku, joka valmistuu näppärästi. Voit tehdä mousset valmiiksi jääkaappiin ja koristella ne juuri ennen tarjoilua. Luumurahka on perinteinen joulun jälkiruoka ja kestosuosikki joulupöydässä. Koristele luumurahka piparkakuilla tai raastamalla suklaata rahkan päälle.

Joulun jälkiruoat

Suussa sulava kakku on mitä parhain joulun jälkiruoka. Ihanan piparkakkurahkakakun voit tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana. Arla Ihana sesonkituotteesta, piparkakkurahkasta, voit myös leipoa paistetun piparkakkurahkakakun, joka valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Raikas glögijuustokakku sopii täydellisesti joulun makumaailmaan. Kun taas näyttävä piparminttusuklaakakku kerää katseet ja maistuu koko perheelle.

Joulun jälkiruoat voidaan tarjoilla myös juustotarjottimen muodossa. Kokoa tarjottimelle suosikkijuustosi, tuoreita hedelmiä, pähkinöitä ja leipää tai keksejä. Juustojen seuraksi sopii myös herkullinen itsetehty karhunvatukkakompotti.

Joulun jälkiruoat voit myös tehdä hyvissä ajoin ja välttyä viime hetken kiireiltä. Kokeile valmistaa helpot ja herkulliset joulukarkit, jotka sopivat niin lahjaksi kuin omaankin jouluherkutteluun.

Löydä omat inspiraatiosi joulun jälkiruokiin ja tutustu herkullisiin ja helppoihin resepteihin!

Valitse alta suosikkisi!

Teemat