Piparkakkurahkakakku

Piparkakkurahkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(15)

Jouluisen piparkakkurahkakakun voit tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Pohja

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Aja kaikki ainekset kutterissa tasaiseksi massaksi. Laita leivinpaperi vuoan pohjalle (irtopohja vuoka 24 cm Ø). Painele keksitaikina vuokaan niin, että pohja nousee 1 cm reunaa ylös ja laita jääkaappiin odottamaan.

Täyte

1. Liota liivatteet kylmässä vedessä.
2. Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi ja lisää sitten joukkoon rahka.
3. Sulata liotetut liivatelehdet kiehautettuun veteen.
4. Lisää sulatetut liivatteet nopeasti täytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa, kunnes seos on tasaista. Täyte kestää kyllä vatkaamisen eikä erotu.
5. Lisää täyte vuokaan ja tasoita lastalla tasaisiksi. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.

Lisää herkullisia ideoita