Vaniljapiimävanukas ja kirsikkakeitto

Vaniljapiimävanukas ja kirsikkakeitto

Pehmeä vaniljapiimävanukas saa tässä reseptissä makuparikseen ihastuttavan kirsikkakeiton. Kokeile reseptiä ja ihastu!

Tee näin:

Vaniljapiimävanukas
  • Sekoita kaikki vaniljapiimävanukkaan ainekset keskenään ja kuumenna paksupohjaisessa kattilassa kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Laske lämpö ja hämmennä muutama minuutti, kunnes vanukas on suurustunut. Kaada kulhoon ja peitä kelmulla. Anna jäähtyä ja sekoita ennen tarjoilua. Laita vaniljapiimävanukas läpinäkyviin annoskulhoihin.
Kirsikkakeitto
  • Mittaa kirsikkakeiton ainekset kattilaan ja keitä 5 minuuttia. Soseuta ja keitä hiljalleen vielä 5 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä. Peitä vaniljapiimävanukas kerroksella kirsikkakeittoa.
Valmis!

Ainekset

Vanukas
6 dl
Vaniljakastiketta
3 dl
Maissijauhoja
(noin 1 dl) 60 g
Sokeria
150 g
Kirsikkakeitto
Pakastekirsikoita
300 g
Sokeria
90 g
Vettä
3 dl
Tähtianis
½