Vaniljapiimävanukas ja kirsikkakeitto

Vaniljapiimävanukas ja kirsikkakeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pehmeä vaniljapiimävanukas saa tässä reseptissä makuparikseen ihastuttavan kirsikkakeiton. Kokeile reseptiä ja ihastu!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Vanukas

  • 6 dl Arla AB -piimää 2,5 %
  • 3 dl Arla vaniljakastiketta
  • 60 g (noin 1 dl) maizenaa
  • 150 g sokeria

Kirsikkakeitto

  • 300 g pakastekirsikoita
  • 90 g sokeria
  • 3 dl vettä
  • ½ tähtianis

Tee näin:

Tee näin:

Vaniljapiimävanukas

Sekoita kaikki vaniljapiimävanukkaan ainekset keskenään ja kuumenna paksupohjaisessa kattilassa kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Laske lämpö ja hämmennä muutama minuutti, kunnes vanukas on suurustunut. Kaada kulhoon ja peitä kelmulla. Anna jäähtyä ja sekoita ennen tarjoilua. Laita vaniljapiimävanukas läpinäkyviin annoskulhoihin.

Kirsikkakeitto

Mittaa kirsikkakeiton ainekset kattilaan ja keitä 5 minuuttia. Soseuta ja keitä hiljalleen vielä 5 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä. Peitä vaniljapiimävanukas kerroksella kirsikkakeittoa.

Lisää herkullisia ideoita