Piparkakkujäädyke

Piparkakkujäädyke

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(23)

Piparkakkujäädyke on mainio jälkiruoka joulupöytään. Se valmistuu kätevästi Arlan Piparkakkurahkasta, kuohukermasta, piparkakuista ja valkosuklaasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 annosta

Koristeluun

  • piparkakkuja
  • valkosuklaata
  • appelsiinin kuorta

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan piparkakkujäädyke ja vatkaa ensiksi kuohukerma vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon piparkakkurahka, ruokosokeri, vanilliinisokeri ja pomeranssinkuori.
  2. Murskaa piparkakut ja pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi. Sekoita piparimurut ja valkosuklaa rahkaseoksen joukkoon.
  3. Annostele seos noin litran kokoiseen muottiin. Jätä piparkakkujäähdyke jähmettymään pakastimeen yön yli.
  4. Siirrä piparkakkujäädyke pakastimesta hetkeksi lämpimään vesihauteeseen.
  5. Kumoa jäädyke tarjoiluastialle. Koristele piparkakkujäädyke piparkakun muruilla, valkosuklaarouheella ja appelsiininkuorella. Tarjoile valmis piparkakkujäädyke jäisenä.

Vinkki

Pomeranssinkuorta myydään hyvin varustettujen ruokakauppojen maustehyllyssä.

Katso myös nämä