Jouluinen kakku
1 tunti 15 minuuttia
•
Näyttävästi koristeltu jouluinen kakku sopii juhlapöydän jälkiruoaksi. Valmista kakku odottamaan jääkaappiin ja koristele juuri ennen tarjoilua!
Tee näin:
Jouluisan kakun pohja
Jouluisen kakun kokoaminen
Vinkki
Voit leipoa piparkakut itse Arlan herkullisella reseptillä.
Ainekset
150 g | |
Ruokosokeria
|
(n. 2.25 dl) 200 g |
Karkeaa suolaa
|
1 tl |
Kananmunaa
|
2 |
Vehnäjauhoja
|
(n.5.5 dl) 300 g |
Jauhettua inkivääriä
|
1 rkl |
Jauhettua kanelia
|
1 rkl |
Jauhettua kardemummaa
|
1 rkl |
Jauhettua neilikkaa
|
1 tl |
Ruokasoodaa
|
1 tl |
Arla® AB -piimää
|
2½ dl |
Kuorrute
Tomusokeri
|
(n.8 dl) 400 g |
---|---|
175 g | |
100 g |
Koristeluun
Keksejä esim. piparkakkuja - katso resepti linkistä alla!
|
|
---|---|
Syötäviä strösseleitä
|
|
Hopeisia sokeripalloja
|