Jouluinen Rahkajälkiruoka

Jouluinen Rahkajälkiruoka

Helppo ja joululta maistuva jälkiruoka syntyy piparkakkurahkasta, vispikermasta, jouluisista mausteista ja pipareista. Omenalla ja puolukalla saadaan lisää makuvivahteita. Arla Keittiö Piparkakkurahka on kausimaku ja valmistuksessa marraskuusta tammikuun alkuun!
Arvioi (8)

Minun arvosanani

Jouluinen Rahkajälkiruoka

Helppo ja joululta maistuva jälkiruoka syntyy piparkakkurahkasta, vispikermasta, jouluisista mausteista ja pipareista. Omenalla ja puolukalla saadaan lisää makuvivahteita. Arla Keittiö Piparkakkurahka on kausimaku ja valmistuksessa marraskuusta tammikuun alkuun!

Reseptistä valmistuu 50 annosta

Ainekset

Ohjeet

Sekoita vispattu kerma rahkaan, mausta piparkakkumausteella tai kanelilla, kardemummalla ja neilikalla. Sekoita joukkoon murskatut piparkakut, säästä osa rahkan päälle ripoteltavaksi. Tätä rahkaa voi halutessaan maustaa myös vaikkapa puolukkasurvoksella, omenasoseella tai koristella omenalohkoilla. Koristeeksi sopivat myös granaattiomenan siemenet.

Suositellut tuotteet