Jouluinen Rahkajälkiruoka

Jouluinen Rahkajälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(15)

Helppo ja joululta maistuva jälkiruoka syntyy piparkakkurahkasta, vispikermasta, jouluisista mausteista ja pipareista. Omenalla ja puolukalla saadaan lisää makuvivahteita. Arla Keittiö Piparkakkurahka on kausimaku ja valmistuksessa marraskuusta tammikuun alkuun!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 50 annosta

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita vispattu kerma rahkaan, mausta piparkakkumausteella tai kanelilla, kardemummalla ja neilikalla. Sekoita joukkoon murskatut piparkakut, säästä osa rahkan päälle ripoteltavaksi. Tätä rahkaa voi halutessaan maustaa myös vaikkapa puolukkasurvoksella, omenasoseella tai koristella omenalohkoilla. Koristeeksi sopivat myös granaattiomenan siemenet.