Jouluinen Rahkajälkiruoka

Jouluinen Rahkajälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(16)

Jouluinen rahkajälkiruoka syntyy piparkakkurahkasta, vispikermasta, jouluisista mausteista ja pipareista. Omenalla ja puolukalla saadaan lisää makuvivahteita.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 50 annosta

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita vispattu kerma rahkaan, mausta piparkakkumausteella tai kanelilla, kardemummalla ja neilikalla. Sekoita joukkoon murskatut piparkakut, säästä osa rahkan päälle ripoteltavaksi. Tätä rahkaa voi halutessaan maustaa myös vaikkapa puolukkasurvoksella, omenasoseella tai koristella omenalohkoilla. Koristeeksi sopivat myös granaattiomenan siemenet.