Jouluinen Rahkajälkiruoka

Jouluinen Rahkajälkiruoka

Jouluinen rahkajälkiruoka syntyy piparkakkurahkasta, vispikermasta, jouluisista mausteista ja pipareista. Omenalla ja puolukalla saadaan lisää makuvivahteita.

Tee näin:

  • Sekoita vispattu kerma rahkaan, mausta piparkakkumausteella tai kanelilla, kardemummalla ja neilikalla. Sekoita joukkoon murskatut piparkakut, säästä osa rahkan päälle ripoteltavaksi. Tätä rahkaa voi halutessaan maustaa myös vaikkapa puolukkasurvoksella, omenasoseella tai koristella omenalohkoilla. Koristeeksi sopivat myös granaattiomenan siemenet.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
2 l
Arla Ihana Piparkakkurahkaa
2½ kg
Inkiväärijauhetta tai muita joulumausteita
4 rkl
Piparkakkuja muruina
600 g
Lisää herkullisia ideoita