Piparkakku trifle

Piparkakku trifle

Piparkakku trifle on täydellinen yhdistelmä päärynöitä, piparkakkurahkaa, keksejä ja Castello sinihomejuustoa. Tämä trifle yhdistää joulun maut herkullisella tavalla.
https://www.arla.fi/reseptit/piparkakku-trifle/

Tee näin:

  • Valmista ensin päärynähilloke. Leikkaa kuoritut päärynät noin 2 cm kuutioiksi.
  • Laita päärynäkuutiot kattilaan sokerin ja mausteiden kanssa.
  • Lisää ½ dl vettä ja keitä seosta noin 15–20 minuuttia, kunnes sokeriliemi muuttuu siirappimaiseksi ja päärynät ovat pehmenneet. Anna jäähtyä.
  • Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi.
  • Kasaa triflet kokoamalla keksimurskaa, piparkakkurahkaa ja päärynähilloketta kerroksittain annosmaljoihin.
  • Murusta sinihomejuustoa annosten pinnalle ja viimeistele rosmariinilla.
Valmis!

Ainekset

Päärynähilloke
Isoa päärynöitä
2
Sokeria
1 dl
Aitoa vaniljasokeria
1 tl
Tähtianista
2
Kanelitanko
1
Rosmariinin oksa
1
Vettä
½ dl
Bastogne-keksiä tai pipareita
8- 10
Arla Ihana Piparkakkurahkaa
2 prk
Castello® Crumbly Blue sinihomejuustoa
pieni pala n. 40 g
Koristeluun
Rosmariinin oksa
1
Lisää herkullisia ideoita