Piparkakku trifle

Piparkakku trifle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(69)

Piparkakku trifle on täydellinen yhdistelmä päärynöitä, piparkakkurahkaa, keksejä ja Castello sinihomejuustoa. Tämä trifle yhdistää joulun maut herkullisella tavalla.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Päärynähilloke

  • 2 isoa päärynää
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • 2 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 1 rosmariinin oksa
  • ½ dl vettä

Koristeluun

  • 1 rosmariinin oksa

Tee näin:

Tee näin:

1. Valmista päärynähilloke. Leikkaa kuoritut päärynät noin 2 cm kuutioiksi. Laita päärynäkuutiot kattilaan sokerin ja mausteiden kanssa. Lisää ½ dl vettä ja keitä seosta noin 15–20 minuuttia, kunnes sokeriliemi muuttuu siirappimaiseksi ja päärynät ovat pehmenneet. Anna jäähtyä.
2. Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi.
3. Kasaa triflet kokoamalla keksimurskaa, piparkakkurahkaa ja päärynähilloketta kerroksittain annosmaljoihin.
4. Murusta sinihomejuustoa annosten pinnalle ja viimeistele rosmariinilla.

Lisää herkullisia ideoita