Jouluinen pannacotta omenahillokkeella

Jouluinen pannacotta omenahillokkeella

Perinteinen italialainen pannacotta -jälkiruoka saa tässä ohjeessa seurakseen jouluisan omenahillokkeen.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Jouluinen pannacotta omenahillokkeella

Perinteinen italialainen pannacotta -jälkiruoka saa tässä ohjeessa seurakseen jouluisan omenahillokkeen.

Annoslukumäärä

Maustetut omenat

  • 2 omenaa
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl vettä
  • 1 tähtianis
  • 1 kanelitanko
  • ½ tl kardemummaa
  • 1 dl paahdettuja manteleita lastuja

Ohjeet

Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä 5 minuuttia. Jaa vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi pois siemenet. Kiehauta kerma, sokeri ja vaniljan siemenet. Nosta kattila liedeltä ja lisää liivateet, sekoita kunnes ne ovat sulaneet. Sekoita joukkoon kermaviili. Kaada laseihin ja anna seistä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Kuori, poista siemenkodat ja leikkaa omenat paloiksi. Sulata sokeri kattilassa. Lisää vesi ja mausteet. Anna kiehua muutaman minuutin. Lisää omenan lohkot ja kypsennä miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia. Anna jäähtyä. Lisää omenan palat ja ripottele paahdetut mantelit pannacottan päälle ennen tarjoilua.

Suositellut tuotteet