Piparkakkurahkatäytteinen juustokakku

Piparkakkurahkatäytteinen juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(169)

Jouluinen piparkakkurahkatäytteinen juustokakku syntyy helposti Arlan piparkakunmakuisesta rahkasta. Kausimaku on valmistuksessa marraskuusta tammikuun alkuun!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 palaa

Pohja

Täyte

Kastike

  • 1 dl glögiä
  • ½ dl sokeria
  • 200 g pakastepuolukoita

Koristeet

  • 2 -3 ananaskirsikoita
  • 2 kanelitankoa
  • 3 tähtianista

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa piparkakut ja sekoita sulatettu voi. Vuoraa irtopohja vuoka (~24 cm) leivinpaperilla, taputtele piparkakkuseos pohjalle. Liota liivatelehdet vedessä ohjeen mukaisesti. Vaahdota kerma, lisää rahkat, tarkista maku, lisää mausteet, jos pidät voimakkaasta joulun mausta. kuumeenna tilkka vettä ja liotta liivatteet siihen, lisää hyvin sekoittaen rahkan joukkoon. Anna kakun hyytyä vähitään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Kastike: Keitä sokerista ja glögistä siirappi. Hiennonna kohmeisset puolukat sauvasekoittimella ja mausta glögisiirapilla, tarkista maku. Koristele kakku jouluisilla mausteilla ja ananaskirsikoilla.

Vinkki

Tutustu myös muihin herkullisiin juustokakkujen resepteihin!

Lisää herkullisia ideoita