Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Kuohkea piparkakkurahkamousse saa uutta twistiä rommirusinoista

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Piparkakkumousse

Rommirusinat

  • 120 g rusinoita
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl tummaa rommia
  • ½ dl vettä

Tee näin:

Tee näin:

MOUSSE

Aloita valmistamaan piparkakkurahkamousse laittamalla liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sulata liotetut liivatteet tilkassa kuohukermaa ja sekoita nopeasti kerma-sokerivaahtoon. Nostele piparkakkurahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Pursota piparkakkurahkamousse suoraan tarjoiluastioihin ja laita kylmään odottamaan tarjoilua.

ROMMIRUSINAT

Paahda sokeria kevyesti kattilassa, kunnes se on kauniin ruskeaa. Siirrä pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki. Lisää rommi, vesi ja rusinat ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä. Lusikoi rommirusinoita ja lintä annoskulkoihin valmiin piparkakkurahkamoussen sivuille.

Lisää herkullisia ideoita