Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

30 minuuttia
Kuohkea piparkakkurahkamousse saa uutta twistiä rommirusinoista. Testaa jo tänään, miten herkullinen piparkakkujälkiruoka tämä onkaan!

Tee näin:

Piparkakkurahkamousse
  • Aloita valmistamaan piparkakkurahkamousse laittamalla liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  • Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi.
  • Sulata liotetut liivatteet tilkassa kuohukermaa ja sekoita nopeasti kerma-sokerivaahtoon.
  • Nostele piparkakkurahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Pursota piparkakkurahkamousse suoraan tarjoiluastioihin ja laita kylmään odottamaan tarjoilua.
Rommirusinat
  • Paahda sokeria kevyesti kattilassa, kunnes se on kauniin ruskeaa. Siirrä pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
  • Lisää rommi, vesi ja rusinat ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä.
  • Lusikoi rommirusinoita ja lintä annoskulkoihin valmiin piparkakkurahkamoussen sivuille.
Valmis!

Ainekset

Piparkakkumousse
Arla Ihana Piparkakkurahkaa
400 g
2½ dl
Sokeria
½ dl
Liivatelehteä
2
Rommirusinat
Rusinoita
120 g
Sokeria
½ dl
Tummaa rommia
½ dl
Vettä
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Rommi-rusinarahka
20 minuuttia
Rommi-rusinarahka
(6)