Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

Piparkakkurahkamousse rommirusinoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Kuohkea piparkakkurahkamousse saa uutta twistiä rommirusinoista

Ainekset

Annokset

Piparkakkumousse

Rommirusinat

  • 200 g rusinoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl tummaa rommia
  • 1 dl vettä

Tee näin:

Tee näin:

MOUSSE: Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sulata liotetut liivatteet tilkassa kuohukermaa ja sekoita nopeasti kerma-sokerivaahtoon. Nostele piparkakkurahka joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Pursota mousse suoraan tarjoiluastioihin ja laita kylmään odottamaan tarjoilua. ROMMIRUSINAT: Paahda sokeria kevyesti kattilassa, kunnes se on kauniin ruskeaa. Siirrä pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki. Lisää rommi, vesi ja rusinat ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä.