Rommi-rusinarahka

Rommi-rusinarahka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Rommi-rusinarahka on helppo ja raikas vaihtoehto jälkiruokapöytään! Maistuu erityisesti jouluna.

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Valmista rommirusinat jo edellisiltana. Hienonna rusinoita pienemmiksi ja sekoita ne joko rommin tai vesi+rommiaromi-seoksen kanssa keskenään rasiassa. Anna rusinoiden maustua jääkaapissa yön yli. Seuraavana päivänä siivilöi rusinoista ylimääräinen neste pois. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Sekoita maitorahka ja rommirusinat vaahtoon. Anna rommi-rusinarahkan maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.