Mausteinen pannacotta

Mausteinen pannacotta

Mausteinen pannacotta saa twistiä tuoreesta inkivääristä, sitruunaruohosta ja aniksesta. Tarjoile pannacotta jälkiruokana tai kahvipöydässä. Kokeile Arlan reseptiä!

Tee näin:

  • Kuori inkivääri, paloittele ja murskaa se. Leikkaa sitruunaruohot paloiksi murskaa myös ne.
  • Kaada kerma pinnoitettuun kattilaan, lisää sitruunaruoko, inkivääri ja tähtianis. Keitä hiljalleen, välillä sekoittaen 20 min.
  • Siivilöi mausteet pois ja kaada kerma takaisin kattilaan. Lisää maito ja keitä 5 min. Lisää multisokeri ja kiehauta 2 min.
  • Kaada jälkiruokalaseihin ja nosta valmis pannacotta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi minuutiksi.
  • Koristele mausteinen pannacotta granaattiomenan siemenillä ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Pannacotta
6 dl
2 dl
Multi sokeria (hyytelösokeri)
2 dl
(n. 3 cm) inkivääriä
1 pala
Sitruunaruohoa
3
Tähtianis
1
Granaattiomenan siemeniä
3 dl
Lisää herkullisia ideoita