Mausteinen pannacotta

Mausteinen pannacotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Mausteinen pannacotta saa twistiä tuoreesta inkivääristä, sitruunaruohosta ja aniksesta. Tarjoile pannacotta jälkiruokana tai kahvipöydässä. Kokeile Arlan reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pannacotta

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

  1. Kuori inkivääri, paloittele ja murskaa se. Leikkaa sitruunaruohot paloiksi murskaa myös ne.
  2. Kaada kerma pinnoitettuun kattilaan, lisää sitruunaruoko, inkivääri ja tähtianis. Keitä hiljalleen, välillä sekoittaen 20 min.
  3. Siivilöi mausteet pois ja kaada kerma takaisin kattilaan. Lisää maito ja keitä 5 min. Lisää multisokeri ja kiehauta 2 min.
  4. Kaada jälkiruokalaseihin ja nosta valmis pannacotta jääkaappiin jähmettymään muutamaksi minuutiksi.
  5. Koristele mausteinen pannacotta granaattiomenan siemenillä ennen tarjoilua.

Katso myös nämä