Sitruunainen pannacotta

Sitruunainen pannacotta

Herkullinen pannacotta on jälkiruokien klassikko. Tässä reseptissä pannacotta saa lisämakua sitruunaruohosta.
https://www.arla.fi/reseptit/sitruunainen-pannacotta/

Tee näin:

  • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Murskaa sitruunaruoho, esimerkiksi pullonpohjalla tai vastaavalla. Kuumenna kerma, sitruunaruoho ja tomusokeri kiehuvaksi kattilassa. Ota liivatteet pois vedestä ja purista ne kevyesti. Lisää liivatteet kuumaan kermaan ja anna niiden sulaa. Siivilöi kerma ja mausta halutessasi hieman sokerilla. Kaada kerma 6 lasiin tai kuppiin ja laita ne peitettyinä jääkaappiin noin 4 tunniksi. Asettele marjat ja murskatut makronit sitruunapannacottien päälle.
Valmis!

Ainekset

Liivatelehtiä
3
Sitruunaruohoa
4
6 dl
Tomusokeri
60 g
Marjoja
200 g
Murskattuja makroneja
100 g