Sitruunainen pannacotta

Sitruunainen pannacotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkullinen pannacotta on jälkiruokien klassikko. Tässä reseptissä pannacotta saa lisämakua sitruunaruohosta.

Ainekset

Annokset
  • 3 liivatelehteä
  • 4 sitruunaruohoa
  • 6 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 60 g tomusokeria
  • 200 g marjoja
  • 100 g murskattuja makroneja

Tee näin:

Tee näin:

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Murskaa sitruunaruoho, esimerkiksi pullonpohjalla tai vastaavalla. Kuumenna kerma, sitruunaruoho ja tomusokeri kiehuvaksi kattilassa. Ota liivatteet pois vedestä ja purista ne kevyesti. Lisää liivatteet kuumaan kermaan ja anna niiden sulaa. Siivilöi kerma ja mausta halutessasi hieman sokerilla. Kaada kerma 6 lasiin tai kuppiin ja laita ne peitettyinä jääkaappiin noin 4 tunniksi. Asettele marjat ja murskatut makronit sitruunapannacottien päälle.