Risalamande vadelmakastikkeen kera
•
Valmista perinteinen tanskalainen joulun jälkiruoka risalamande vadelmakastikkeen kera tällä helpolla reseptillä. Koristele annokset kuivatuilla karpaloilla.
Tee näin:
Vadelmakastike
Vinkki
Vinkki: Voit tehdä sekä risalamanden että vadelmakastikkeen edellisenä päivänä. Lämmitä kastike ennen tarjoilua.
Ainekset
Vaniljatanko
|
1 |
---|---|
Vettä
|
3 dl |
Puuroriisiä (n. 2,5 dl)
|
180 g |
1 l | |
Vaniljakastiketta
|
2½ dl |
Makeita, hienonnettuja manteleita
|
50 g |
Vadelmakastike
Pakastevadelmia
|
400 g |
---|---|
Kuivattuja karpaloita
|
100 g |
Vettä
|
1½ dl |
Sokeria
|
3 rkl |