Nougat-hasselpähkinämousse

Nougat-hasselpähkinämousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nougatia ja hasselpähkinää sisältävä mousse on käden käänteessä syntyvä herkullinen jälkiruoka. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Jaa nougat palasiksi. Kuumenna smetana kattilassa. Poista liedeltä, lisää joukkoon nougat ja sekoita, kunnes se on sulanut smetanan joukkoon. Anna jäähtyä ja laita seos jääkaappiin. Kiehauta sokeri ja vesi kattilassa. Lisää joukkoon pähkinät, kuumenna niin kauan, että ne saavat valkoisen värin. Jatka kuumentamista sekoittaen, sokerikuorrutus on ruskistunut hieman. Kaada pähkinät leivinpaperille. Anna jäähtyä ja hienonna pähkinät karkeaksi rouheeksi. Vatkaa nougatsmetana kuohkeaksi ja lusikoi seos tarjoilumaljoihin. Kuorruta annokset pähkinärouheella.