X-MAS CUPCAKES

X-MAS CUPCAKES

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Piparkakkurahkasta ja tuorejuustosta syntyvät joululta maistuvat kuppikakut. Herkullinen yhdistelmä, perinteinen maku!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 kpl

Kuppikakut

Tuorejuustokuorrute

  • 200 g Laktoositon Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa
  • 130 g pehmeää Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 5¾ dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria tai -uutetta
  • 1 tl sitruunamehua
  • koristeluun rouhittua suklaata

Tee näin:

Tee näin:

Valmista kuppikakut: Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon piparkakkurahka ja voisula. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Jaa taikina tasaisesti pikkuvuokiin. Paista 225° uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuorrutusta. Valmista kuorrute: Sekoita kaikki kuorrutuksen ainesosat notkeaksi massaksi. Pursota tai levitä kuorrute hieman jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Voit säädellä kuorrutuksen paksuutta lisäämällä tilkan vettä tai ripauksen tomusokeria. Voit myös laittaa kuorrutteen pursotinpussissa noin puoleksi tunniksi jääkaappiin, jolloin pursottamasi kuviot pysyvät jämäkästi muodossaan.