Karhunvatukkakompotti

Karhunvatukkakompotti

Makea karhunvatukkakompotti maistuu erinomaisesti jälkiruokapöydän juustojen kera. Etikka, fenkoli ja chili antavat kompotille potkua.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Karhunvatukkakompotti

Makea karhunvatukkakompotti maistuu erinomaisesti jälkiruokapöydän juustojen kera. Etikka, fenkoli ja chili antavat kompotille potkua.

Annoslukumäärä
  • 3 dl tuoreita tai pakastettuja karhunvatukoita
  • ½ rkl fenkolinsiemeniä
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • ½ dl hunajaa
  • suolaa
  • chilihiutaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • esim. Castello Marquis puna-valkohomejuustoa

Ohjeet

Paahda fenkolinsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla. Kiehauta karhunvatukat, etikka, hunaja, suola ja chili kattilassa. Lisää öljyä ja fenkolinsiemenet. Anna jäähtyä. Tarjoile haluamasi Castello-juuston kera.