Karhunvatukkakompotti

Karhunvatukkakompotti

Makea karhunvatukkakompotti maistuu erinomaisesti jälkiruokapöydän juustojen kera. Etikka, fenkoli ja chili antavat kompotille potkua.

Tee näin:

  • Paahda fenkolinsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla. Kiehauta karhunvatukat, etikka, hunaja, suola ja chili kattilassa. Lisää öljyä ja fenkolinsiemenet. Anna jäähtyä. Tarjoile haluamasi Castello-juuston kera.
Valmis!

Ainekset

Tuoreita tai pakastettuja karhunvatukoita
3 dl
Fenkolinsiemeniä
½ rkl
Omenaviinietikkaa
2 tl
Hunajaa
½ dl
Suolaa
ripausta
Chilihiutaleita
ripausta
Rypsiöljyä
1 rkl
Esim. Castello Marquis homejuustoa