Karhunvatukkakompotti

Karhunvatukkakompotti

Arvioi

(1)

Makea karhunvatukkakompotti maistuu erinomaisesti jälkiruokapöydän juustojen kera. Etikka, fenkoli ja chili antavat kompotille potkua.

Ainekset

Annokset
  • 3 dl tuoreita tai pakastettuja karhunvatukoita
  • ½ rkl fenkolinsiemeniä
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • ½ dl hunajaa
  • suolaa
  • chilihiutaleita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • esim. Castello Marquis puna-valkohomejuustoa

Tee näin:

Tee näin:

Paahda fenkolinsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla. Kiehauta karhunvatukat, etikka, hunaja, suola ja chili kattilassa. Lisää öljyä ja fenkolinsiemenet. Anna jäähtyä. Tarjoile haluamasi Castello-juuston kera.