Suklaanekut

Suklaanekut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Suklaanekut maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Itsetehdyt suklaanekut ovat myös herkullinen joululahja. Nam!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 kpl

Suklaanekut

Tee näin:

Tee näin:

Suklaanekut

Aloita valmistamaan suklaanekut asettelemalla leivinpaperiarkki noin 15x20 cm kokoiseen astiaa. Mittaa sokeri ja kerma paksupohjaiseen kattilaan ja kuumenna alhaisella lämmöllä silloin tällöin sekottaen kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Lisää kattilaan glukoosisiirappi ja pilkottu suklaa. Keitä seosta keskilämmöllä ilman kantta noin 15-30 minuutin ajan koko ajan sekoittaen, kunnes seos on 123°C asteista ja nekkumassa läpäisee vesilasi testin. Katso vinkki tenstin tekemiseen alta. Kaada suklaanekkumassa muottiin, ripottele pinnalle kaakaonibsejä ja anna jähmettyä. Anna suklaanekkulevyn levätä huoneenlämmössä yön yli. Leikkaa levystä suklaanekut sopivan kokoisiksi paloiksi.

Vinkki

Voit testata, onko toffee valmista: tipauta muutama tippa nekkuseosta jääkylmään veteen ja muodosta sormilla pallo, jonka tulee pysyä hyvin koossa. Jos palloa ei synny, jatka keittämistä.

Lisää herkullisia ideoita