Suklaanekut

Suklaanekut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Perinteiset suklaanekut maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin. Nam!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 40 kpl

  • 100 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • 3 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 175-asteiseksi. Vatkaa pehmennyt voi, sokeri ja siirappi sähkövatkaimella, kunnes vaahto on vaaleaa ja kuohkeaa. Sihtaa keskenään sekoitetut kuivat aineet vaahtoon samalla sekoittaen, kunnes taikina on tasaista. Ota taikina jauhotetulle leivinalustalle ja jaa kahteen osaan. Leivo molemmista pellin mittaiset tangot. Nosta ne leivinpaperille pellille. Tangot leviävät paistuessaan, mutta taputtele tangot silti hieman litteiksi. Nosta pelti uunin keskiosaan ja paista noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä vähän ja leikkaa sitten terävällä nekut veitsellä vinoiksi viipaleiksi.