Pehmeät suklaakolakaramellit

Pehmeät suklaakolakaramellit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Suklaakolakaramelli on jokaisen herkuttelijan unelma. Se maistuu niin jouluna kuin juhannuksenakin. Lisää herkullisia reseptejä löydät sivuiltamme!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 60 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi laakeassa, paksupohjaisessa paistokasarissa. Lisää kerma, sokeri ja siirappi. Keitä ilman kantta ja sekoita silloin tällöin. Kola on valmista, kun lämpömittari (sen voit ostaa tavarataloista tai keittiövälinekaupoista) näyttää 124 astetta, tai kun pallokoe onnistuu: pudota muutama pisara kolaa jääkylmään veteen, jos taikinasta voi muodostaa pyöreän, kovan pallon, on se valmis. Keittoaika on noin 20 minuuttia laakeapohjaisella pannulla tai noin 30 minuuttia pienempipohjaisella pannulla tai kattilassa. Kun kola on valmista, nosta pannu levyltä. Rouhi suklaa, lisää kolan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Vuoraa noin 20 x 20 cm vuoka voipaperilla ja kaada kola astiaan. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Säilytä kylmässä.