Kurpitsansiementryffelit

Kurpitsansiementryffelit

Nämä rapeat tryffelit sopivat vaikkapa joululahjaksi - tai omaan naposteluun.

Tee näin:

  • Kiehauta kerma ja voi kattilassa. Ota kattila liedeltä. Riko suklaa paloiksi, sekoita se kermaan ja anna sen sulaa. Lisää maitorahka. Kaada suklaamassa vuokaan tai muottiin, kooltaan noin 10 x 17 cm. Paahda kurpitsansiemeniä kuivalla ja kuumalla paistinpannulla. Sekoita joukkoon suola ja ripottele siemenet suklaamassan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Leikkaa tryffelit paloiksi. Vinkki! Kurpitsansiemenien sijaan voit käyttää paahdettuja, suolattuja auringonkukansiemeniä.
Valmis!

Ainekset

1 dl
50 g
Tummaa suklaata
300 g
1 dl
Dl kurpitsansiemeniä
1
Hyppysellinen suolaa
1