Daimsuklaatryffelit

Daimsuklaatryffelit

Suussa sulavat Daimsuklaatryffelit ovat nopeat ja helpot valmistaa. Pakkaa tryffelit kauniiseen rasiaan ja anna lahjaksi läheiselle herkkusuulle!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Daimsuklaatryffelit

Suussa sulavat Daimsuklaatryffelit ovat nopeat ja helpot valmistaa. Pakkaa tryffelit kauniiseen rasiaan ja anna lahjaksi läheiselle herkkusuulle!

Reseptistä valmistuu 40 kpl

Ohjeet

Kiehauta kerma ja voi kasarissa. Ota kasari levyltä ja sekoita joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sen sulaa. Lisää sitten rahka ja konjakki tai likööri. Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään noin puoli tuntia. Hienonna Daim karkeasti esim. monitoimikoneessa ja sekoita tryffelimassaan. Kaada seos matalaan 10 x 15 sentin kokoiseen vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti. Leikkaa levy neliöiksi ja muotoile palat palloiksi. Sihtaa tryffeleille kaakaojauhetta.

Suositellut tuotteet