Maapähkinäsuklaatryffelit

Maapähkinäsuklaatryffelit

Maapähkinäsuklaatryffelit ovat jokaisen herkuttelijan unelma.

Tee näin:

  • Kiehauta kerma ja voi kasarissa. Ota kasari levyltä ja sekoita paloiteltu suklaa kerman joukkoon. Anna suklaan sulaa. Lisää sitten rahka ja puolet pähkinöistä. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun noin 10 x 25 cm suuruiseen vuokaan ja ripottele loput pähkinät päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa tryffelilevy paloiksi. Säilytä tryffelipalat jääkaapissa. Vinkki! Voit korvata 100 grammaa tummasta suklaasta maitosuklaalla, koska voimakas tumma suklaa ei ole kaikkien, varsinkaan lasten mieleen.
Valmis!

Ainekset

1 dl
50 g
Tummaa suklaa, kaakaopitoisuus vähintään 50 %
300 g
1 dl
Paahdettuja maapähkinöitä karkeasti rouhittuna
1½ dl