Maapähkinäsuklaatryffelit

Maapähkinäsuklaatryffelit

Arvioi

(2)

Maapähkinäsuklaatryffelit ovat jokaisen herkuttelijan unelma.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta kerma ja voi kasarissa. Ota kasari levyltä ja sekoita paloiteltu suklaa kerman joukkoon. Anna suklaan sulaa. Lisää sitten rahka ja puolet pähkinöistä. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun noin 10 x 25 cm suuruiseen vuokaan ja ripottele loput pähkinät päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Leikkaa tryffelilevy paloiksi. Säilytä tryffelipalat jääkaapissa. Vinkki! Voit korvata 100 grammaa tummasta suklaasta maitosuklaalla, koska voimakas tumma suklaa ei ole kaikkien, varsinkaan lasten mieleen.