Suklaakuorrutetut appelsiinimakeiset

Suklaakuorrutetut appelsiinimakeiset

Suklaakuorrutetut aprikoosi-viikunatuorejuustopallot ovat ihana pikkuherkku vaikkapa kahvipöydässä tarjottavaksi. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Silppua aprikoosit ja viikunat. Sekoita hedelmät ja tuorejuusto. Murskaa keksit ja sekoita tuorejuustoon. Muotoile tuorejuustoseoksesta 20 pientä palloa. Laita pallot jääkaappiin noin tunniksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Kuorruta juustopallot suklaalla ja laita jähmettymään leivinpaperin päälle. Makeiset säilyvät jääkaapissa noin viikon.
Valmis!

Ainekset

Kuivattuja aprikooseja
100 g
Kuivattua viikunoita
5
Maustamatonta tuorejuustoa
60 g
Digestive-keksejä
3
Tummaa suklaa
120 g