
Suklaakuorrutetut appelsiinimakeiset
Suklaakuorrutetut aprikoosi-viikunatuorejuustopallot ovat ihana pikkuherkku vaikkapa kahvipöydässä tarjottavaksi. Kokeile jo tänään!
Ainekset
Reseptistä valmistuu 20 kpl
- 100 g kuivattuja aprikooseja
- 5 kuivattua viikunoita
- 60 g maustamatonta tuorejuustoa
- 3 Digestive-keksiä
- 120 g tummaa suklaata
Tee näin:
Tee näin:
Silppua aprikoosit ja viikunat. Sekoita hedelmät ja tuorejuusto. Murskaa keksit ja sekoita tuorejuustoon. Muotoile tuorejuustoseoksesta 20 pientä palloa. Laita pallot jääkaappiin noin tunniksi. Sulata suklaa vesihauteessa. Kuorruta juustopallot suklaalla ja laita jähmettymään leivinpaperin päälle. Makeiset säilyvät jääkaapissa noin viikon.