Inkivääri-saksanpähkinäkaramellit

Inkivääri-saksanpähkinäkaramellit

Nämä rapeat makeiset sopivat vaikkapa joululahjaksi - tai omaan naposteluun.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Inkivääri-saksanpähkinäkaramellit

Nämä rapeat makeiset sopivat vaikkapa joululahjaksi - tai omaan naposteluun.

Reseptistä valmistuu 40 kpl

  • 2 dl saksanpähkinöitä (n. 75 g)
  • 100 g Arla Meijerivoita
  • ¾ dl vaaleaa siirappia
  • 3 rkl sokeria
  • 2 tl jauhettua inkivääriä

Ohjeet

Paahda saksanpähkinöitä kuivalla pannulla korkeassa lämpötilassa noin 2-3 minuuttia samalla käännellen. Hienonna ne karkeaksi. Anna voin sulaa pannulla. Lisää siirappi, sokeri ja inkivääri. Kiehauta miedolla lämmöllä ja keitä seosta 4-5 minuuttia tai, kunnes se on kullanruskea. Sekoita pähkinät joukkoon ja kaada karamellimassa voipaperille. Anna jäähtyä ja leikkaa karamellit sitten sopiviksi suupaloiksi.

Suositellut tuotteet