Isänpäivä

Ota tästä talteen parhaat isänpäiväreseptit ja tarjoa isälle upea isänpäivämenu!

Isänpäivä on jokaisen isän suosikkipäivä. Perheen pienimmät valmistelevat omat tervehdyksensä ja isä saa nauttia päivänsankarina. Perinteinen isänpäiväherkku on isänpäiväkakku. Jos haluat yllättää isän hieman erilaisella kakulla, kokeile herkullista Irish Cream -kakkua tai suussasulavaa Irish Cream juustokakkua.

Hemmottele omaa isääsi marraskuun toisena sunnuntaina herkullisella yllätysmenulla, jonka kruunaa upea kakku. Maukas isänpäivämenu voi koostua vaikkapa pekonilla maustetusta sienikeitosta ja hampurilaisesta tryffelijuustolla tai herkullisesta pannupiiraasta. Koko menun jälkiruoaksi voit valita perinteisen isänpäiväkakun sijaan makean vaahtokarkki-mud-caken tai ihanan suklaamoussekakun.

Tai ehkäpä isä ilahtuisikin tänä vuonna monipuolisesta brunssista. Brunssin voit rakentaa vaikkapa täyteläisestä katkarapusalaatista, amerikkalaisista pannukakuista, ruokaisasta munakasrullasta ja raikkaasta vadelmasmoothiesta. Brunssimenuun voit yhdistellä juuri niitä ruokia, joista tiedät isän pitävän eniten. Tutustu erilaisiin Arlan brunssiresepteihin.

Aiheeseen liittyvät reseptit

Teemat