Kerroshampurilainen

Kerroshampurilainen

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Mehevä kerroshampurilainen saa makuparikseen cheddar-juuston ja karamellisoidun sipulin. Kokeile herkullista hampurilaisreseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g jauhelihaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 12 viipaletta Castello Burger Cheddar -juustoa
  • 1 suolakurkku
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 rkl Arla tuorejuustoa

Karamellisoitu sipuli

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan kerroshampurilainen tekemällä ensin karamellisoitu sipuli. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Paista sipulia voissa kattilassa. Älä anna sipulin ottaa väriä. Lisää sokeri kattilaan ja sekoita, jotta se sulaa. Kaada olut kattilaan ja keitä noin 5 min.

2. Viipaloi suolakurkku ohuiksi viipaleiksi pituussuunnassa. Leikkaa hampurilaissämpylät puoliksi ja paahda niiden sisäpuolen pinta kevyesti. Aseta molemmille sämpylöiden puolikkaille leveä juustoviipale.

3. Muotoile jauhelihasta 8 ohutta hampurilaispihviä. Ripottele suolaa pihvien pinnalle ja paista pannulla noin 2 min molemmin puolin.

4. Aseta siivu juustoa jokaisen hampurilaispihvin päälle. Kokoa kerroshampurilainen aloittaen voitelemalla hampurilaissämpylän pohja tuorejuustolla.

Tarjoile valmis kerroshampurilainen coleslaw-salaatin kanssa. Jotta kerroshampurilainen pysyy koossa voit käyttää apuna grillitikkua.

Lisää herkullisia ideoita