Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi

Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi

Nämä uunibataattiranskalaiset saavat syvyyttä savupaprikasta ja niiden rapeuden taika on ohuessa kerroksessa perunajauhoa. Bataattiranskikset dipataan limetti-mustapippurikastikkeeseen ja syödään grillihampurilaisten seurana tai leffanaposteltavana.
Arvioi (16)

Minun arvosanani

Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi

Nämä uunibataattiranskalaiset saavat syvyyttä savupaprikasta ja niiden rapeuden taika on ohuessa kerroksessa perunajauhoa. Bataattiranskikset dipataan limetti-mustapippurikastikkeeseen ja syödään grillihampurilaisten seurana tai leffanaposteltavana.

Bataattiranskalaiset

  • 2 bataattia
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • sormisuolaa

Limetti-mustapippuridippi

Ohjeet

Bataattiranskalaiset

Kuori bataatit ja leikkaa ne tikuiksi. Liota tikkuja vedessä 10 minuuttia, valuta ja kuivaa hyvin. Nosta bataatitikut suureen pussiin ja ripottele päälle perunajauhot ja savupaprikajauhe. Sulje pussiin paljon ilmaa ja sekoittele jauhot ranskalaisiin huolella. Levitä tikut yhteen kerrokseen uunipellille niin, etteivät ne koske toisiinsa. Näin varmistat, että saat syödäksesi rapeita ranskalaisia. Lisää ranskalaisille öljy ja paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. Ripottele kypsien tikkujen päälle sormisuolaa.

Limetti-mustapippuridippi

Sekoita ainekset keskenään ja nosta maustumaan jääkaappiin 15 minuutiksi. Nautiskele bataattiranskalaisten kanssa.

Suositellut tuotteet