Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi
  • Arla
  • Reseptit
  • Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi

Bataattiranskalaiset ja limetti-mustapippuridippi

Bataattiranskalaiset valmistuvat helposti uunissa. Bataatin seuraksi sopii Arla Lempi Crème Fraîchesta, limestä ja mustapippurirouheesta valmistettu dippi.

Tee näin:

Bataattiranskalaiset
  • Kuori bataatit ja leikkaa ne tikuiksi. Liota tikkuja vedessä 10 minuuttia, valuta ja kuivaa hyvin.
  • Nosta bataatitikut suureen pussiin ja ripottele päälle perunajauhot ja savupaprikajauhe. Sulje pussiin paljon ilmaa ja sekoittele jauhot ranskalaisiin huolella.
  • Levitä tikut yhteen kerrokseen uunipellille niin, etteivät ne koske toisiinsa. Näin varmistat, että saat syödäksesi rapeita ranskalaisia.
  • Lisää ranskalaisille öljy ja paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. Ripottele kypsien bataattiranskalaisten päälle sormisuolaa.
Limetti-mustapippuridippi
  • Sekoita ainekset keskenään ja nosta maustumaan jääkaappiin 15 minuutiksi. Nautiskele bataattiranskalaisten kanssa.
Valmis!

Ainekset

Bataattiranskalaiset
Bataatti
2
Perunajauhoja
2 rkl
Savupaprikajauhetta
1 tl
Rypsiöljyä
2 rkl
Sormisuola
Limetti-mustapippuridippi
1 prk
Limen kuori
1
Limetin mehu
1
Mustapippurirouhetta
1 rkl
Suolaa
ripausta
Lisää herkullisia ideoita
Lohkoperunat
40 minuuttia
Lohkoperunat
(2)